PlasmaMade Air Sensor

PlasmaMade Air Sensor
PlasmaMade, der er kendt for sine revolutionerende filter til emhætte, har nu tilføjet en unik luftsensor til serien. Med denne luftsensor kan du måle luftfugtigheden, kuldioxid, TVOC (forureningsgrad) og temperaturen. Den ledsagende app sikrer, at du nemt kan læse de målte værdier på din smartphone eller tablet.

Hvad gør luftsensoren fra PlasmaMade så praktisk?
Med de 4 grundlæggende standardværdier får du indsigt og rådgivning via appen om, hvordan du let kan opnå det rigtige livsmiljø. Først og fremmest er dette vigtigt for dit helbred, men bestemt også for din tegnebog. Som alle ved, er luftkvalitet meget vigtig for sundheden.

Hvad måles, og hvorfor?
* Temperaturen i det rum, du har valgt. Dette er vigtigt for at opnå et behageligt livsmiljø. For høj temperatur kan forårsage en ubehagelig følelse og også resultere i listeløshed. For lav temperatur kan også forårsage en ubehagelig følelse og få din modstand til at falde.
* Fugtigheden er også meget vigtig, fordi en for lav luftfugtighed kan føre til en reduceret modstand og for eksempel tørre øjne. På den anden side kan en for høj luftfugtighed forårsage en accelereret svampe- og bakterievækst i rummet og kan derfor forårsage sygdomme og mindske modstanden.
* Kuldioxid eller CO2-værdien er meget vigtig for at give en korrekt indikation af det levende klima i dit valgte rum. En lav CO2-værdi er den mest behagelige at bo i, en lidt højere værdi kan ikke skade, men det er bedre at holde den lav. For høj værdi kan føre til hovedpine eller følelse af lethed og tab af koncentration, hvilket får dig til at opleve en meget ubehagelig følelse.
* TVOC-værdien giver indsigt i graden af forurening i rummet. Jo lavere denne værdi er, jo bedre. TVOC’er skyldes for eksempel madlavning, DIY, rygning eller vaskemaskine og tørretumbler i dit hjem. Kort sagt alt, der producerer gas eller støv. For høj koncentration af TVOC kan forårsage lungeproblemer, hovedpine, en irriteret næse og / eller astma.

Valgfrit et modul med partikler kan bestilles i appen. Med dette modul til partikler kan PM 1, PM 2.5 og PM 10 måles. Med partikler gælder også: jo lavere denne koncentration er, jo bedre. Fint støv er forårsaget af madlavning, pejse, støvsugning, stearinlys osv. For højt indhold af fint støv kan resultere i luftvejsproblemer eller endnu værre, dette kommer ind i lungerne. Selv de ultra fine partikler under PM 1 kan komme i blodet, hvilket i værste tilfælde endda kan forårsage kræft. Partikler betragtes som det største problem i fremtiden. Modulet til partikler kan let placeres på appens bord og vil straks vise dataene.

Hvor kan sensoren placeres?
PlasmaMade Luftsensor kan let placeres i ethvert rum. Det er også meget let at installere; du registrerer sensoren på WiFi-netværket en gang, og den er installeret.

PlasmaMade-appen
I PlasmaMade-appen kommer du direkte i kontakt med PlasmaMade-luftsensoren. Derefter får du straks indsigt i det valgte rums luftkvalitet. Hvis der er ændringer i luftkvaliteten, rapporterer appen det straks. Appen ser også på data fra nærområdet og baserer også sine råd på dette. På denne måde har du altid et behageligt indeklima.