PlasmaMade film

Efter flere års udvikling lancerede PlasmaMade i 2013 et banebrydende filtersystem, der er designet specielt til emhætter i køkkenindustrien.
Vores PlasmaMade Airfilter kan installeres direkte på enhver emhætte, og det er ikke længere nødvendigt at have et udendørs luftudtag. Fordelene ved dette er direkte besparelser på omkostninger forbundet med opvarmning og afkøling, fordi luften ikke længere sendes udenfor, men bliver i boligen. Det er det, vi kalder “recirkulation”. Det er også en fordel, at emhætten nu kan medtages i EPC beregninger for din bolig, hvilket vil sige, at dit energicertifikat endelig vil være akkurat.

PlasmaMade Airfilter udrydder ikke blot mados, men også pollen og bakterier i boligen.
For at gøre dette, benytter PlasmaMade Airfilter 4 teknikker.
Først udrydder plasmaet, der omdanner O2 molekyler til O3 molekyler, lugtpartikler.
Derefter dannes der i vores elektrostatiske yderkerne ioner, der bevæger sig gennem madosen.
Og som det tredje gør vores elektrostater med deres glasfiberkerne det muligt for os at opfange og opbevare grove urenheder og fedtstof, som så langsomt udryddes ved hjælp af elektroder i en indre og ydre stålrist.
Som det sidste renser den ydre kulstofkerne luften og fjerner eventuelle rester, hvilket vil sige, at vores filter fuldstændig udrydder både grove og meget fine urenheder.

PlasmaMade Airfilter er bygget til at holde 10-15 år og overholder de strengeste sikkerhedsstandarder. Andre systemer indbygger ofte blot en enkelt teknik i deres filter, og de kan således ikke sammenlignes med vores banebrydende PlasmaMade system.
Med hvert enkelt PlasmaMade Airfilter følger et ægthedscertifikat, som du kan indregistrere, så du kan være sikker på at få den bedst mulige service og et autentisk produkt.
Læs alt om PlasmaMade i de mange artikler og pressemeddelelser, der findes online. Vi har også gjort adskillige videoer tilgængelige på vores egen YouTube kanal.

Siden 2017 har PlasmaMade udvidet sit udvalg med PlasmaMade Carbon serien. Disse filtre er fremstillet med det samme koncept, der ligger bag det originale PlasmaMade Airfilter. Den største forskel er, at PlasmaMade Carbon Airfilter udelukkende udrydder mados.

Det, der er unikt ved et PlasmaMade Carbon Airfilter er, at det holder i 2-3 år, takket være det store kulstofindhold i den specifikke blanding, vi har valgt til dette filter.
Filtrene er lavet af materialer af høj kvalitet, såsom sort stål og ABS-plast.
Disse filtre passer også til enhver emhætte, så PlasmaMade Carbon serien er en god løsning for ethvert budget.
Det er en unik del af vores system, at du når som helst kan udskifte alle PlasmaMade produkter med hinanden og bytte rundt på dem, hvilket er grunden til, at vi kalder dem Plug & Play løsninger.

Vi håber vi har givet dig et indblik i vores filosofi.
I fremtiden vil PlasmaMade fortsat arbejde på at forbedre filtrene for din sundheds og din madlavnings skyld.
Vores næste mission er at udrydde de fine partikler, der frigives under madlavningen, fuldstændigt.
Vi arbejder fortsat under den overbevisning, at en emhætte med recirkulation ikke skulle kræve over 300 m3/t for at suge ordentligt.

Hvad du kan forvente fra os

A
100% naturlig proces

Denne proces resulterer i et overskud på 99,9%.

B
Høj ydeevne

Intet mekanisk for-filter behøvet.

C
Mikroorganismer

Frasorterer alle de uønskede stoffer.

D
Up-to-date

PlasmaMade luftfilteret opfylder de nyeste EU-standarder 2015.

Certificeringer

Safety Tested
The PlasmaMade filter has been tested to guarantee operation and safety.

ISO 9001 Produced
The PlasmaMade air filter is produced according to the ISO 9001 standard.

Bedste pris og ydeevne
Det mest økonomiske plasma luftfilter i sin klasse.

Kvalitet Garanti
5 års garanti på PlasmaMade luftfilter.filter_ass

info_pm

info_pm

latviaestoniabelgiumaustriacanadamexicoswitzerlandhungaryhongkongBosniaCroatiaAustraliaLuxembourgEgyptMalaysiaSloveniaMacaunorwayfinlandswedishfrenchitalyportugalturkeyGermanSpaindutchchinaSouth AfricasingaporedanishusarussiapolandczechEnglish